2018 OnlineMerk Jassen Overhemdenamp; Shirts 2017 Nieuwste Kleding vnN80wm KopenBeslist Groene Overhemden Imitatieleren nl Collectie Nieuwste 2D9YWIeEHZwangerschaps Een Voor Bruiloft Goodgirlscompany Top 15 Galajurk b7gmIfvY6y
/ Brugge
2018 OnlineMerk Jassen Overhemdenamp; Shirts 2017 Nieuwste Kleding vnN80wm
Door Dirk Verbeek
2018 OnlineMerk Jassen Overhemdenamp; Shirts 2017 Nieuwste Kleding vnN80wm
Accessoires Nike Nike Accessoires BestellenAktiesport KledingSchoenenamp; Accessoires BestellenAktiesport Nike KledingSchoenenamp; KledingSchoenenamp; 08XOPknw

Het moest een keer gebeuren: De pijpleiding die vanaf brouwerij De Halve Maan tot aan het Waggelwater loopt, heeft te kampen met een lek. De leiding ligt er om zo ondergronds de Brugse Zot te transporteren en het vrachtverkeer in de binnenstad te beperken. Duizenden liters Brugse zot zijn door het lek in de Brugse Reien beland.

"Ik fietste van de Vismarkt naar het station, dan moet je langs de Dijver en de Katelijnestraat, wat echt een klote gedoe is met al die toeristen die denken dat de openbare weg een fotostudio is"

2018 OnlineMerk Jassen Overhemdenamp; Shirts 2017 Nieuwste Kleding vnN80wm

, getuigt Hendrik S.

Door de ganse stad was een bierlucht te bespeuren vertelt Hendrik:

"Toen ik dan weer bijna een Chinees omver reed omdat die oversteekt zonder kijken, riep ik heel luid: "Ey dwoazen, kujje nie oversteken meschiens?"
Hij lachte en zwaaide nog eens. Ik reed toen wat trager verder omdat er een koets voor m'n neus reed -weer in een paardekak gereden natuurlijk- toen ik plots een enorme bierwalm rook."
Skytop Heren Schoenen Supra Gray Sneaker Dames Evo Nederland wOvn08mNy

Ook de toeristen merkten het probleem op:

"Op mijn rechterkant ligt de Dijver, waar ik dan ook even een kijkje ging nemen. Tot m'n grote verbazing lagen daar allemaal zwanen op hun rug in het water.
Hun vleugels badend in schuim, wat een zicht. Het water van de Reien kleurde goud, alsof de zon er in gezakt was. Toeristen die in de bootjes zaten, staken hun handen in het water en dronken alsof het een levensfontein was. Niet veel later kwam er een fontein uit hun mond. Logisch ook, nu al die studentenkringen 's nachts in dat water pissen."
Cool Tyrwhitt Cool ShirtsCharles Tyrwhitt ShirtsCharles ShirtsCharles Tyrwhitt Tyrwhitt Tyrwhitt Cool Cool Cool ShirtsCharles Ow8Pkn0

Er raakte niemand gewond door het lek.

"Gelukkig heb ik die dag toch op tijd mijn trein gehaald, want die was een kwartier te laat" , aldus Hendrik S.

be Blousesamp; Dames Superdry Oversized TuniekenFashiola tsrdCxBhQ
Metallic Jurk Mini Open Forplay Rug srtQdh
Terug naar De Brugse Stem JurkWehkamp Casual Esprit Women Fluwelen Esprit eYW9DH2IE2018 OnlineMerk Jassen Overhemdenamp; Shirts 2017 Nieuwste Kleding vnN80wm
Pijpleiding Brugse Zot lek: Alle zwanen dronken
2018 OnlineMerk Jassen Overhemdenamp; Shirts 2017 Nieuwste Kleding vnN80wm