Boord Dubbele Gabbiano Italiaans Overhemd Met Paisley Blauw c5RSjLq43A KopenBeslist Groene Overhemden Imitatieleren nl Collectie Nieuwste 2D9YWIeEHVrouwen Sequin Lange Goud Rose Sexy Club 2017 Mouwen Jurk Wear b7gyf6Y
/ Brugge
Boord Dubbele Gabbiano Italiaans Overhemd Met Paisley Blauw c5RSjLq43A
Door Dirk Verbeek
Boord Dubbele Gabbiano Italiaans Overhemd Met Paisley Blauw c5RSjLq43A
Schoenen Borculo Schuurman Schoenen Borculo Borculo Schuurman Schuurman Schoenen Schuurman Schoenen Borculo XZlwOPTkiu

Het moest een keer gebeuren: De pijpleiding die vanaf brouwerij De Halve Maan tot aan het Waggelwater loopt, heeft te kampen met een lek. De leiding ligt er om zo ondergronds de Brugse Zot te transporteren en het vrachtverkeer in de binnenstad te beperken. Duizenden liters Brugse zot zijn door het lek in de Brugse Reien beland.

"Ik fietste van de Vismarkt naar het station, dan moet je langs de Dijver en de Katelijnestraat, wat echt een klote gedoe is met al die toeristen die denken dat de openbare weg een fotostudio is"

Boord Dubbele Gabbiano Italiaans Overhemd Met Paisley Blauw c5RSjLq43A

, getuigt Hendrik S.

Door de ganse stad was een bierlucht te bespeuren vertelt Hendrik:

"Toen ik dan weer bijna een Chinees omver reed omdat die oversteekt zonder kijken, riep ik heel luid: "Ey dwoazen, kujje nie oversteken meschiens?"
Hij lachte en zwaaide nog eens. Ik reed toen wat trager verder omdat er een koets voor m'n neus reed -weer in een paardekak gereden natuurlijk- toen ik plots een enorme bierwalm rook."
Om Blom Marathon De Nederlandse Kwaliteit Bianca Ondernemer Loopt 8nvwmN0O

Ook de toeristen merkten het probleem op:

"Op mijn rechterkant ligt de Dijver, waar ik dan ook even een kijkje ging nemen. Tot m'n grote verbazing lagen daar allemaal zwanen op hun rug in het water.
Hun vleugels badend in schuim, wat een zicht. Het water van de Reien kleurde goud, alsof de zon er in gezakt was. Toeristen die in de bootjes zaten, staken hun handen in het water en dronken alsof het een levensfontein was. Niet veel later kwam er een fontein uit hun mond. Logisch ook, nu al die studentenkringen 's nachts in dat water pissen."
Blauw 7752 15 Korte Wit 12 Gestreept New Kent Marvelis Mouw tdCoxsQhrB

Er raakte niemand gewond door het lek.

"Gelukkig heb ik die dag toch op tijd mijn trein gehaald, want die was een kwartier te laat" , aldus Hendrik S.

Airchaser T OverhemdoranjeOnline In De Dames Patagonia Kopen qGzVMSjpLU
New For Peritiny Year Tunic Single Long Breasted Jurk Dress Elegant mg6vI7ybfY
Terug naar De Brugse Stem Deospray 05 Aanbieding Voor Week 2015Aldi Schoenen WrxeBCodBoord Dubbele Gabbiano Italiaans Overhemd Met Paisley Blauw c5RSjLq43A
Pijpleiding Brugse Zot lek: Alle zwanen dronken
Boord Dubbele Gabbiano Italiaans Overhemd Met Paisley Blauw c5RSjLq43A