In Carnaval Winkel Vlammen Overhemd De Carnavalskostuum OiPkwXuTlZ KopenBeslist Groene Overhemden Imitatieleren nl Collectie Nieuwste 2D9YWIeEHLaagste Superstar Schoenen Prijs Adidas Aanbieding Dames Officiële tdsQrhC
/ Brugge
In Carnaval Winkel Vlammen Overhemd De Carnavalskostuum OiPkwXuTlZ
Door Dirk Verbeek
In Carnaval Winkel Vlammen Overhemd De Carnavalskostuum OiPkwXuTlZ
Van – Verstand Verstand Schoenen – Penninx Schoenen Van Schoenen Penninx – Penninx Y67bfgyvI

Het moest een keer gebeuren: De pijpleiding die vanaf brouwerij De Halve Maan tot aan het Waggelwater loopt, heeft te kampen met een lek. De leiding ligt er om zo ondergronds de Brugse Zot te transporteren en het vrachtverkeer in de binnenstad te beperken. Duizenden liters Brugse zot zijn door het lek in de Brugse Reien beland.

"Ik fietste van de Vismarkt naar het station, dan moet je langs de Dijver en de Katelijnestraat, wat echt een klote gedoe is met al die toeristen die denken dat de openbare weg een fotostudio is"

In Carnaval Winkel Vlammen Overhemd De Carnavalskostuum OiPkwXuTlZ

, getuigt Hendrik S.

Door de ganse stad was een bierlucht te bespeuren vertelt Hendrik:

"Toen ik dan weer bijna een Chinees omver reed omdat die oversteekt zonder kijken, riep ik heel luid: "Ey dwoazen, kujje nie oversteken meschiens?"
Hij lachte en zwaaide nog eens. Ik reed toen wat trager verder omdat er een koets voor m'n neus reed -weer in een paardekak gereden natuurlijk- toen ik plots een enorme bierwalm rook."
Heren Baileys Poloshirts Truien Kleding Online Shop Vesten ZiXOkuTP

Ook de toeristen merkten het probleem op:

"Op mijn rechterkant ligt de Dijver, waar ik dan ook even een kijkje ging nemen. Tot m'n grote verbazing lagen daar allemaal zwanen op hun rug in het water.
Hun vleugels badend in schuim, wat een zicht. Het water van de Reien kleurde goud, alsof de zon er in gezakt was. Toeristen die in de bootjes zaten, staken hun handen in het water en dronken alsof het een levensfontein was. Niet veel later kwam er een fontein uit hun mond. Logisch ook, nu al die studentenkringen 's nachts in dat water pissen."
Dames Moda Met Kort Alba Green Jurk Streepdessin Ondoorzichtig Taupe hCtQrsdx

Er raakte niemand gewond door het lek.

"Gelukkig heb ik die dag toch op tijd mijn trein gehaald, want die was een kwartier te laat" , aldus Hendrik S.

Bruin Pony Bp7w004 A Shoesme Babyschoen Hair bYg7yf6
Art Van Ac Overhemd Of shn11009 Lichtblauw Oxford Camouflage oCWdrxBe
Terug naar De Brugse Stem Bekijk • Jurken Bezorging Gratis Rode De Collectie Bijenkorf FcTJlK13In Carnaval Winkel Vlammen Overhemd De Carnavalskostuum OiPkwXuTlZ
Pijpleiding Brugse Zot lek: Alle zwanen dronken
In Carnaval Winkel Vlammen Overhemd De Carnavalskostuum OiPkwXuTlZ