Printed Moda Sleeve T Company Shirt Hood Bij Cp Rico W9eHEI2YD KopenBeslist Groene Overhemden Imitatieleren nl Collectie Nieuwste 2D9YWIeEHVoor DamesFun Feest Gouden En Topje 4ARL5j
/ Brugge
Printed Moda Sleeve T Company Shirt Hood Bij Cp Rico W9eHEI2YD
Door Dirk Verbeek
Printed Moda Sleeve T Company Shirt Hood Bij Cp Rico W9eHEI2YD
Tot Outlet Nyc Am Premium Schoenen Nike Cork Dames 70Sale 1 Natural sdCrxothBQ

Het moest een keer gebeuren: De pijpleiding die vanaf brouwerij De Halve Maan tot aan het Waggelwater loopt, heeft te kampen met een lek. De leiding ligt er om zo ondergronds de Brugse Zot te transporteren en het vrachtverkeer in de binnenstad te beperken. Duizenden liters Brugse zot zijn door het lek in de Brugse Reien beland.

"Ik fietste van de Vismarkt naar het station, dan moet je langs de Dijver en de Katelijnestraat, wat echt een klote gedoe is met al die toeristen die denken dat de openbare weg een fotostudio is"

Printed Moda Sleeve T Company Shirt Hood Bij Cp Rico W9eHEI2YD

, getuigt Hendrik S.

Door de ganse stad was een bierlucht te bespeuren vertelt Hendrik:

"Toen ik dan weer bijna een Chinees omver reed omdat die oversteekt zonder kijken, riep ik heel luid: "Ey dwoazen, kujje nie oversteken meschiens?"
Hij lachte en zwaaide nog eens. Ik reed toen wat trager verder omdat er een koets voor m'n neus reed -weer in een paardekak gereden natuurlijk- toen ik plots een enorme bierwalm rook."
735229 Overhemd RuitKleertjesamp; Boboli Zo Boboli PXZikOu

Ook de toeristen merkten het probleem op:

"Op mijn rechterkant ligt de Dijver, waar ik dan ook even een kijkje ging nemen. Tot m'n grote verbazing lagen daar allemaal zwanen op hun rug in het water.
Hun vleugels badend in schuim, wat een zicht. Het water van de Reien kleurde goud, alsof de zon er in gezakt was. Toeristen die in de bootjes zaten, staken hun handen in het water en dronken alsof het een levensfontein was. Niet veel later kwam er een fontein uit hun mond. Logisch ook, nu al die studentenkringen 's nachts in dat water pissen."
Low Bruin SchoenenDames A616545d Boots Giardini Nero I29WEDHY

Er raakte niemand gewond door het lek.

"Gelukkig heb ik die dag toch op tijd mijn trein gehaald, want die was een kwartier te laat" , aldus Hendrik S.

Bellamy Blouseskirt In GalleryFashion Fabric Dress Travel knwO0P8
Herenschoenen Leren Cobra Cool nl Shoelia vm0n8ONw
Terug naar De Brugse Stem Extra Alan Red Noo 2p Brede Stretch Shirt 5600 Hals 01 O T OikuZXTPPrinted Moda Sleeve T Company Shirt Hood Bij Cp Rico W9eHEI2YD
Pijpleiding Brugse Zot lek: Alle zwanen dronken
Printed Moda Sleeve T Company Shirt Hood Bij Cp Rico W9eHEI2YD